Coaching

Neem jij ook tijd voor je mentale gezondheid?

 

Mensen vergeten vaak dat mentale gezondheid net zo belangrijk is als fysieke gezondheid. Bij HQ werken we samen met Sayf Jabbar van MindBlossom.   Sayf is gecertificeerd LifeCoach en NLP practitioner en hij helpt mensen mentale vrijheid te bereiken door beter met stress, zelf beperkende gedachtes en geestelijke onrust om te gaan. 

 

Wij geloven heel erg in de samenwerking.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Fysieke pijn en blessures hebben een invloed op je gedachten. Ook omgedraaid is dit waar. Mentale pijn en blessures hebben een invloed op je gedachten. 

Ondanks dat wij als fysiotherapeuten enige kennis hebben van het mentale gedeelte, zijn wij hier niet voor opgeleid. Daarom verwijzen wij graag door naar andere experts die hier wel in gespecialiseerd zijn. Zo worden problemen op meer fronten tegelijk aangepakt wat het herstel alleen maar zal bevorderen.  

 

Wat voor coaching?

Bij MindBlossom kan je terecht voor coaching en life coaching op het gebied van stress management, work-life balance, het verhogen van energieniveaus en het bouwen van jouw ideale karakter (mentale ontwikkeling).  

Waarom coaching bij Mindblossom

MindBlossom is iets voor jou in het geval je met regelmaat stress ervaart, altijd moe bent na een dag werken, geen controle hebt over jouw gedachtes of als je nog niet tevreden bent met jouw personage en jezelf wilt transformeren tot de persoon die je wilt zijn.

Stress is, net als een verkoudheid, besmettelijk. Mensen in jouw omgeving nemen het zo over.

Beheersing van je stress, gedachtes en de rust en zelfvertrouwen die dat creëert is ook besmettelijk, dus neem verantwoordelijkheid voor jouw mentale welzijn.

Meer over Sayf:

Als persoon is hij altijd al effectief geweest in het inspireren en begeleiden van de mensen om zich heen. Vandaar ook zijn werk in talent acquisition en HR. 

Zelf heeft hij zich door een burnout en een psychose genavigeerd, waarna hij een geweldige vrijheid ontdekte die hij met zo veel mogelijk mensen wil delen zodat we samen een beter leven kunnen leiden voor onszelf en de mensen om ons heen.

 

 

 

 

Ik wil graag meer weten over coaching in Amsterdam Zuid en Amsterdam Zuidas

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Ik heb een vraag over Personal training Zuidas

5 + 13 =

× Whatsapp