Coaching

Neem jij ook tijd voor je mentale gezondheid?

 

Mensen vergeten vaak dat mentale gezondheid net zo belangrijk is als fysieke gezondheid. Bij HQ werken we samen met Sayf Jabbar van MindBlossom.  Sayf is gecertificeerd als Life-coach en NLP practitioner. Hij coacht professionals om consistent: zich zelfverzekerd te voelen, doelen te stellen en ze te bereiken, mentaal vredig te zijn en vrij te zijn om alles te doen wat ze willen in het leven.

 

Wij geloven heel erg in de samenwerking.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Fysieke pijn en blessures hebben een invloed op je gedachten. Ook omgedraaid is dit waar. Mentale pijn en blessures hebben een invloed op je gedachten. 

Ondanks dat wij als fysiotherapeuten enige kennis hebben van het mentale gedeelte, zijn wij hier niet voor opgeleid. Daarom verwijzen wij graag door naar andere experts die hier wel in gespecialiseerd zijn. Zo worden problemen op meer fronten tegelijk aangepakt wat het herstel alleen maar zal bevorderen.  

 

Wat voor coaching?

Je kunt bij MindBlossom terecht voor life-coaching op het gebied van

 • persoonlijke doelen stellen en deze te bereiken,
 • significante levensstijl veranderingen,
 • stressmanagement,
 • zelfverzekerder en charismatischer worden,
 • meer zelfliefde
 • meer balans creëren tussen werk en privé,
 • het verhogen van je energieniveau,
 • het vinden van mentale rust en vrijheid,
 • het ervaren van meer creativiteit,
 • het opbouwen van je ideale karakter en levensstijl
  (mentale ontwikkeling).

Waarom coaching bij Mindblossom

MindBlossom is voor jou als je niet tevreden bent met je situatie in het leven en jezelf wilt transformeren tot de persoon die je wilt zijn.  Ook als je meer uit het leven wilt halen dan wat je nu doet, is coaching bij Mindblossom voor jou. 

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je gedachten, stress en angst beïnvloeden je lichamelijke gezondheid op een negatieve manier, dit is wetenschappelijk bewezen. Het beheersen van je stress, gedachten en de rust en het vertrouwen dat het creëert, is ook aanstekelijk en zorgt ervoor dat mensen om je heen willen zijn, dus neem verantwoordelijkheid voor je mentale welzijn. 

Meer over Sayf:

Als persoon is hij altijd effectief geweest in het inspireren en begeleiden van de mensen om hem heen. Vandaar zijn werk in talent-acquisitie en job–coaching. Hij is een publieke spreker op Global Executive Events, waar hij spreekt op de HR Excellence event van November 2021 & 2022 over de onderwerpen van ‘work-life balance’ en hoe je een gelukkige en gezonde professional kunt zijn. Hij navigeerde zichzelf door een burn-out en psychose, waarna hij een verbazingwekkende vrijheid ontdekte waarin hij alles kon manifesteren wat hij wilde in het leven. Deze inzichten en levensvaardigheden wil hij met zoveel mogelijk mensen delen zodat we samen een beter leven kunnen leiden voor onszelf en de mensen om ons heen. “

 

 

 

Ik wil graag meer weten over coaching in Amsterdam Zuid en Amsterdam Zuidas

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Ik heb een vraag over Coaching Zuidas

11 + 15 =

× Whatsapp