Onze aanpak

Fysiotherapie, maar dan beter.

We kijken naar jou als geheel en onderzoeken je gehele lichaam om er achter te komen waar jouw probleem écht vandaan komt.

De plek waar je probleem / pijn zit, is namelijk slechts het puntje van de ijsberg, het eindresultaat van compensatie over tijd. Dus alleen kijken naar en het behandelen van de plek van de pijn, gaat jouw probleem niet oplossen. Waarschijnlijk heb je al verschillende therapeuten gehad die dat deden.

Het is nu tijd voor iets beters!

Met onze aanpak zorgen wij dat je gewrichten en spieren weer goed kunnen bewegen en geven je oefeningen mee om zelf te doen. Onze oefeningen kun je op elk moment, zonder materiaal uitvoeren. Thuis, op kantoor, onder de douche. Any time, anywhere!

Gedurende het behandeltraject staan we altijd voor je klaar voor vragen en/of support. Aan het einde van het behandeltraject heb je zelf de tools in handen om je lichaam fit en gezond te houden, en heb je ons niet meer nodig!

Dus geen eindeloze en oersaaie oefenprogramma’s die weinig effect hebben. Geen ellenlange behandeltrajecten maar binnen 2 behandelingen al significante verbetering!

 Heb je al meerdere therapeuten gehad, zonder dat je probleem is opgelost? 

De eerste afspraak

De eerste afspraak is belangrijk! Daarom nemen we er ook graag de tijd voor. Zo hebben we genoeg tijd om je, na je full body assessment, gelijk te behandelen!

Je krijgt je oefeningen digitaal toegestuurd via de speciale physiapp.

Alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken! 

× Whatsapp