Kinetisense 3d bewegingsanalyse

Met onze Quick Test krijg je  binnen 15 minuten een objectief beeld over hoe je lichaam beweegt en waar jouw persoonlijke verbeterpunten liggen.

 

Waarom is dit belangrijk?

Om blessures zo goed mogelijk te voorkomen moet je lichaam optimaal functioneren.

Vaak heb je niet door dat er een verschil zit in bewegelijkheid en controle tussen je linker en rechter kant. Deze verschillen kunnen over tijd leiden tot compensaties en fysieke klachten en sportblessures. 

Een 3d movement assessment helpt niet alleen bij blessures hebt, maar is ook als je blessures wilt voorkomen. Door inzicht te krijgen in hoe je lichaam beweegt, kun je gerichter en slimmer trainen en blessures voorkomen.  

Hoe werkt het? 

Het is eigenlijk heel simpel. Je gaat voor de 3d camera staan en de therapeut vraagt je om een paar bewegingen te maken. 

De apparatuur meet dan de bewegelijkheid (Range of Motion) per gewricht en geeft aan of dit goed, voldoende of onvoldoende is. Ook is het mogelijk om een loopanalyse te doen.

De Quick Test duur 10-15 minuten. Deze assessment kan gewoon met je kleding aan! We adviseren wel nauwsluitende kleding aan te doen. Zo kan de software beter je bewegingen registreren. 

Aan het einde van de analyse krijg je het rapport via de mail toegestuurd.  

Daarnaast krijg je tips en oefeningen mee om de mobiliteit en bewegelijkheid te vergroten van de gebieden die het het meest kunnen gebruiken. 

Voor wie is het?

Iedereen die geïnteresseerd is in hoe zijn of haar lichaam beweegt is welkom!

Je hoeft geen klant bij ons te zijn, of te worden om een assessment in te plannen.

 

De kosten

Een kinetisense assessment kost normaal €19.95.

In de maand Augustus is de assessment echter gratis!

 

Hoe kan ik inplannen?

We werken op beide locaties met Assessment Sessies.

Als je je naam, email adres en telefoonnummer achterlaat via onderstaand formulier zullen wij contact met je opnemen om je assessment in te plannen.

 

Ik wil graag een 3d movement assessment aanvragen

4 + 3 =

× Whatsapp