fysiotherapie Bussum

Vanaf 29-12-2023 is Fysio Cesar met veel enthousiasme overgenomen door ons, het team van Art of Physio. We hebben al 9 jaar een inspirerende fysiotherapie praktijk in Amsterdam Zuid. Vanaf nu bieden we dus ook fysiotherapie aan in Bussum, bij jou in de buurt.

We zijn vastbesloten om je fysio-ervaring naar een hoger niveau te tillen en kunnen niet wachten om samen met jou aan je welzijn te werken!

We begrijpen dat verandering soms vragen met zich meebrengt. 

Bijvoorbeeld hoe je de tijd kunt overbruggen tot we open gaan. Als je ergens vragen over hebt, zijn we er voor je. Stuur ons gerust een bericht of mailtje. Wil je liever even bellen? Reageer dan met je telefoonnummer, en dan bellen we je terug.

Na een korte verbouwing en opknapbeurt, richten wij erop om begin februari open te gaan!

Vanaf half januari kun je alvast je afspraak gaan inboeken.

Kijk vooral eens rond op onze website, zodat je een beeld kunt krijgen over wie we zijn en wat we doen!

We hopen je in februari bij ons in de praktijk te mogen verwelkomen!

Pieter Faasse

Pieter Faasse, Physiotherapist, owner Art of Physio. Active Release Techniques Lead instructor

Mijn naam is Pieter Faasse, eigenaar van Art of Physio. Ik ben erg blij dat wij onze manier van fysiotherapie nu ook in Bussum en omgeving kunnen introduceren.

heb je liever een andere taal?

Wij bieden fysiotherapie in Bussum aan in verschillende talen
Onze therapeuten in Bussum zijn vloeiend in de volgende talen

Fysiotherapie Bussum

Ben jij op zoek naar fysio in Bussum? Zoek dan niet verder!

Onze speciale manier van fysiotherapie heet  Active Release Techniques of ART.

ART OF RELEASE

Niet alleen het ‘releasen’ van spieren, gewrichten of zenuwen, maar ook het ‘releasen’ van de gewoonten die tot je blessure hebben geleid.

ART OF CONTROL

Wij helpen je om meer controle te krijgen over je klachten en de manier waarop je beweegt en leeft.

ART OF PERFORMANCE

Je wilt niet alleen van je blessure af, je wilt ook geen nieuwe! We helpen je blessurevrij te blijven presteren in je werk, sport en leven.

Locatie fysiotherapie Bussum

Vind ons op je vertrouwde locatie in Bussum Zuid op de Brinklaan 335. 

Deze locatie is centraal gelegen in het Gooi en is makkelijk te bereiken vanuit Hilversum, Huizen, Naarden, Laren, ‘s-Graveland en Baarn.

Er is voldoende parkeerruimte voor de deur. Ook is het Bussum Zuid treinstation op loopafstand van de praktijk.  

Sabine Tilta Physiotherapist at Art of Physio

Waarom fysiotherapie Bussum?

Alleen kijken naar en het behandelen van de plek van de pijn gaat jouw probleem niet oplossen.

Waarschijnlijk heb je al verschillende therapeuten gehad die dat deden.

Wat je bij ons krijgt

  • Persoonlijke aanpak.  Hoewel elk lichaam nagenoeg dezelfde bouwstenen heeft, is elke klacht anders. Door uit te vinden waar jouw klacht precies vandaan komt en welke systemen er nog meer van invloed zijn, kunnen we een persoonlijk plan maken om je terug te krijgen waar je wilt zijn. 
  • Duidelijk en begrijpelijk plan. Geen moeilijke woorden. Jij moet snappen waar wij mee bezig zijn, anders werkt het niet. 
  • Resultaat. En vaak sneller dan je denkt. De behandeltechnieken die wij gebruiken zijn uniek in Nederland en werken gewoon heel goed. Onze therapeuten zijn geregeld in het buitenland te vinden om bij te leren om jou beter te helpen.

Ben je na de intake niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Onze Behandelingen

fysiotherapie

Onze manier van fysiotherapie is meer dan alleen de pijnlijke plek behandelen. Het is persoonlijk, transparant en resultaat gericht.

Kortom, snel van je klachten af!

 

Sportsfysiotherapie

Sportfysiotherapie richt zich op het optimaliseren van de spieren en gewrichten die je nodig hebt bij jouw sport. Dit is een combinatie tussen hand-on behandelen en gerichte oefeningen om te zorgen dat je lichaam soepel en gebalanceerd beweegt. 

fysiotherapie na een operatie of ongeluk

Versnel je herstel met fysiotherapie. Hoe sneller je begint, hoe beter. Samen maken we een herstelplan

Mobility Training

Krijg sterke en robuuste spieren en gewrichten. Met onze gewrichtsspecifieke training blijf je soepel bewegen en verminder je de kans op pijn en blessures

HEALTH ARTISTS

JAREN ERVARING

KLANTEN GEHOLPEN

THERE IS AN ART TO PHYSIO!

 THE BACKGROUND IS SCIENCE, THE EXECUTION AN ART

Verbeteren van jouw fysiotherapie ervaring

Wij snappen dat het hebben van een blessure en het herstel daarvan op zichzelf al een uitdagende ervaring is. Wij doen ons uiterste best om jouw herstelproces een aangenamere en leerzame ervaring te laten zijn voor je.

Ons team staat klaar voor je, met een mix van gastvrijheid en een resultaatgerichte aanpak die ons echt onderscheidt. Bovendien hebben we een heerlijke kop koffie (vraag er gerust naar als je er zin in hebt).

Tijdens onze sessies zorgen we ervoor dat jouw gewrichten en spieren goed kunnen bewegen, en geven we je oefeningen om zelf te doen. Je kunt de oefeningen op elk moment, overal uitvoeren, zonder apparaten. Thuis, op kantoor, onder de douche. Letterlijk overal.

Geen eindeloze en saaie oefeningen met weinig effect. Geen lange behandelprogramma’s, maar aanzienlijke verbetering binnen 2 sessies!

We zijn er voor jou!

Gedurende je behandeling is jouw therapeut beschikbaar voor vragen of ondersteuning die je nodig hebt.

Aan het einde van jouw behandeling heb jij alle tools in handen om een fit en gezond leven, onafhankelijk te behouden.

Ons ultieme doel is dat jij ons niet meer nodig hebt!

Wat maakt ons anders?

Een ding dat onze behandelingen zo effectief maakt, is dat we verder kijken dan reguliere fysiotherapie en protocollen om jouw probleem op te lossen. Door fysiotherapie te combineren met andere gezondheids- en vitaliteitsmethoden kunnen we jouw blessure vanuit meerdere invalshoeken aanpakken. Dit zal helpen om snellere en duurzamere resultaten te behalen.

Een ander aspect dat ons onderscheidt, is dat we gespecialiseerd zijn in Active Release Techniques of ART. Deze Amerikaanse behandelmethode is de gouden standaard als het gaat om de behandeling van zachte weefsel (spier, zenuw, pees, ligament en fascia) blessures. We zijn de toonaangevende Active Release Techniques-praktijk in de Benelux en al onze therapeuten zijn ART-gecertificeerd.

 

Sabine Tilta Physiotherapist at Art of Physio

Hoe wij jou kunnen helpen

Onderlichaam klachten

Heup, bovenbeen, knie, kuit, scheen, enkel en voet pijn

Nek en rug blessures

Rug, wervelkolom en nek pijn

Bovenlichaam klachten

Schouder, elleboog, pols en hand klachten

SPORTBLESSURES

Hardloop-, tennis-, golf-, fiets- en klim blessures 

STRESS

stress en werk gerelateerde klachten, burnout

Spier scheur of verrekking

Acute spier scheur of verrekking

ZENUW PIJN

Zenuw pijn in de armen of benen

Wie zijn wij?

Een team om op te bouwen!
Wij staan klaar om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen…

In Bussum werken de volgende therapeuten:

Sabine Tilta Physiotherapist at Art of Physio

Sabine Tilta Msc

Fysiotherapeut / ART soft tissue specialist

Nadat ze haar fysiotherapiediploma heeft gehaald in 2015, is Sabine in 2021 naar Nederland verhuisd om een Master te doen. 

Lees meer

Ze heeft in de praktijk veel ervaring opgedaan met verschillende soorten behandelingen en methodes. 

Met haar analytische vermogen is ze erg goed in het diagnostisch proces en het vinden van de meest effectieve en evidence based aanpak. 

Haar specialiteit ligt in gewrichtsblessures, revalidatie na (en ook zeker voor) een operatie  of botbreuk en hoofdpijn. Klanten noemen haar betrokken, straight to the point en een plezier om mee te werken.

Naast fysiotherapie houdt ze van koffie, hiking en kan ze erg genieten van een goed boek.

Talen:  Engels, Lets, Russisch

Victoria Pollastri

Fysiotherapeut / ART soft tissue specialist

Gefrustreerd door de traditionele oplossingen wilde ze een expert op dit gebied worden, om te slagen waar anderen gefaald hadden.

Lees meer

Na zelf zwaar geblesseerd te zijn geweest als power lifter in het Franse nationale juniorteam, bezocht ze allerlei soorten therapeuten om een oplossing te vinden voor haar blessures.

Victoria heeft de afgelopen 10 jaar getraind met de beste experts op het gebied van krachttraining, voeding,  rehab en fysiotherapie, zodat ze nu mensen kan helpen die haar verhaal delen.

Door haar opleiding en haar eigen persoonlijke ervaring te combineren, ontwikkelde ze een unieke behandelmethode om zowel sporters als mensen met een zittend beroep te helpen niet langer met pijn te leven. Bij Art of Physio heeft ze nu ook Active Release Techniques toegevoegd aan haar skillset.

Victoria is gespecialiseerd in powerlifting, krachttraining en bodybuilding blessures, ademhaling, bekken problematiek, krachttraining, (sport) voeding en holistische blik op klachten.

Klanten noemen haar empatisch, bescheiden,  detail oriented en uiterst professioneel.

Naast haar werk in de fysiotherapie geeft ze haar eigen cursussen, is ze nog steeds regelmatig in de gym te vinden en is ze reisfanaat.

Talen: Engels, Spaans, Frans en Italiaans

William Pajamandy, Art of Physio fysiotherapie Bussum

William Pajamandy

Fysiotherapeut / ART soft tissue specialist
In 2020 stapte William over van een zakelijke baan in een nieuwe carrière in de fysiotherapie, om meer verschil voor mensen te maken.

Lees meer

Zijn specialisaties liggen op het gebied van hardloopblessures, schouderblessures, geriatrie, valpreventie en fysieke conditie. Met zijn ijverige en toegewijde werkethiek (sommigen noemen dat koppigheid), gaat hij door totdat het issue is opgelost.

Naast zijn rol in de fysiotherapie werkt hij als personal trainer, gespecialiseerd in sportblessure-revalidatie en het optimaliseren van hardloopprestaties.

Buiten het werk vindt hij plezier in voetbal, en hardlopen, en koestert hij een diepe liefde voor wandelen.

 

Talen: Engels,  Frans

Wat onze klanten over ons zeggen

Wij zijn een van de hoogst beoordeelde fysiotherapie praktijken in Amsterdam Zuid met 5 sterren gebaseerd op 160+ reviews

Came in with complicated lower back and leg issues. He diagnosed the problems and worked through them bit by bit and also offered lots of additional support like emailing videos of the exercises I was supposed to do. Would heartily recommend.

Bert Verwoerd Avatar Bert Verwoerd
oktober 8, 2022

Ramon is de eerste fysiotherapeut die mijn rugpijn heeft kunnen verhelpen. Hij is vriendelijk, deskundig en betrokken.

Monique Donker Avatar Monique Donker
maart 8, 2023

Raymond is a great physical therapist very attentive and patient. My experience was great and I will definitely recommend them. After 4 weeks I received results.

Sharisa Duzant Avatar Sharisa Duzant
november 8, 2022

onze partners

Wij werken samen met partners die eenzelfde passie en visie hebben als het gaat om gezondheid, service en klantgerichtheid. Wil jij ook partner worden?  Stuur ons een bericht!

× Whatsapp us here