Personal Training

Dat extra zetje in je rug!

 

Hoe vaak heb jij wel niet willen beginnen met sporten? Of doe je al jaren hetzelfde rondje oefeningen, zonder dat je veel resultaat ziet?

Dan is het tijd om eens Personal Training te gaan doen in onze privé studio.

Wij geloven heel erg in de samenwerking.

Personal trainers zijn vaak veel beter in training geven dan fysiotherapeuten. Daarom werken wij al jaren nauw samen met verschillende personal trainers. Deze wisselwerking zorgt ervoor dat klanten sneller van mogelijke blessures af zijn en in de meeste gevallen met wat kleine aanpassingen gewoon kunnen blijven doortrainen.

 

Waarom Personal training bij HQ?

De beste training is een training waar je van kunt herstellen. Dat is dan ook het doel van onze personal trainers. Op een veilige, verantwoorde manier structureel sterker worden. 

De juiste training maakt je sterker in de rest van je leven. Als je regelmatig traint en juist steeds meer pijntjes krijgt, gaat er iets niet goed. Blijkbaar is er een disconnect tussen je trainingsintensiteit en je herstel.

Onze trainers nemen deze balans eens onder de loep en stellen deze dusdanig af, dat je de juiste prikkel op het juiste moment krijgt.

Als je net een stressvolle dag hebt gehad, weinig hebt geslapen en amper hebt gegeten ben je immers minder belastbaar en zul je je intensiteit en variabelen van je training moeten aanpassen.

Dat is de kracht van Personal Training bij HQ

De Personal trainers van HQ gaan zo veel verder dan je alleen (hard) trainen. Zij luisteren naar je en maken een schema / periodisering die gespecificeerd is voor jou en je doelen. Ook je voeding, stresslevel, slaap en lifestyle komen aan bod. Tijdens de trainingen leer je de meest effectieve manieren om de oefeningen goed en veilig uit te voeren. 

Wat je doel ook is; meer energie, afvallen, spier en conditie opbouwen of gewoon fitter ouder worden. Onze trainers staan voor je klaar om jou te helpen! 

Onze trainers

 

Wij werken momenteel samen met deze top personal trainers.

Nicolas Bestari van Healthy Bestari

Jim de Kock van Strong Sessions

Nick Hiemstra van Nicks Health

 

Ik wil meer weten over Personal training in Amsterdam Zuid en Amsterdam Zuidas

Boek dan je gratis kennismaking met een van onze trainers. 

Ik heb een vraag over Personal training Zuidas

6 + 15 =

× Whatsapp