Bedrijfsfysiotherapie Amsterdam

Wil jij een great place to work zijn? Wil jij inzicht krijgen in de gezondheid en risicogebieden binnen je team? Wil je een laagdrempelig preventieprogramma met meetbare resultaten?

Ons programma is voor MKB bedrijven en startups in of rondom Amsterdam, tot 50 medewerkers die hun medewerkers waarderen en goed voor hen willen zorgen.

Iedereen weet dat zieke werknemers (veel) geld kosten. Dus waarom zou je er als management niet alles aan doen om ze gezond en fit te houden? Daarnaast creëert focus op je mensen vertrouwen binnen het team. Dit vertrouwen vergroot de medewerkers betrokkenheid en zorgt voor betere resultaten across the board.  Een win win situatie!1

Nergens aan vast

Ons programma begint met een 3d movement assessment en een vragenlijst over stress, work/life balance et cetera. Hieruit komen de 3 grootste aandachtsgebieden naar voren.

Na de analyse krijg je een rapport met onze bevindingen en advies.

Pas na de analyse maak je een besluit of je met ons verder gaat, of niet! Je zit dus nergens aan vast!

Als je met ons verder wilt maken we een programma dat naadloos aansluit bij de uitkomsten van de analyse. Onze aanpak bestaat uit gerichte fysiotherapeutische behandeling die fysieke klachten oplossen en voorkomen, en specifieke mobility training gericht op de gebieden die het het hardst nodig hebben!

Ons preventieprogramma is fiscaal aftrekbaar en valt niet onder de WKR regeling.

    Kop koffie?

    Graag gaan wij in gesprek over hoe wij jou kunnen ondersteunen om de uitval in jouw bedrijf of afdeling tegen te gaan!

    Ik wil graag meer weten over fysiotherapie op werk!

    12 + 2 =

    × Whatsapp us here